Menu

Velkommen til Faces of Freya fra Play’n GO!

I spilleautomater, såvel som i popkulturen generelt, får vi massevis av mannlige guddommer. Her er Thor, Odin, til og med Loki. Men få støtter de vakre damene i den norrøne mytologien. Bevis kanskje, at til tross for all vår snakk om moderne likhet, fortsetter rester av et patriarkalt samfunn å feste seg. Og det er ikke slik at Freya var en av de som bodde hjemme og pleide ildstedet, og sørget for at Odrs øks var skarp og magen full av mjød. I følge visse dikt i Edda sov Freya angivelig med nissene, gudene og til og med broren sin. Hun var også en dyktig volva som praktiserte en type norrøn magi kalt “seidhr”, og brakte den til mennesker så vel som gudene. Alt i alt en fascinerende skikkelse som forsinket også har fått sin tid i søkelyset.Velkommen til Faces of Freya fra Play’n GO!

En av de beste vikingeautomatene i 2021

Da kommer vi til The Faces of Freya fra den svenske utvikleren Play ’n GO. Vi har kanskje sagt dette før, men en av fordelene med Play ‘n GOs sinnsykt travle timeplan er at de kan drømme opp alle slags emner for å tematisere spillene sine. Noen fungerer selvfølgelig bedre enn andre, men denne viser virkelig løfte. Det ser absolutt bra ut, og i likhet med det uvanlige valg av emne, har de også portrettert et rikt sommerbilde, noe som gjør en fin forandring fra det isete avfallet som vanligvis følger med et norrønt tema.

Historikk og gevinster hånd i hånd

The Faces of Freya spilles ut med 5 hjul og 20 faste gevinstlinjer midt i tykt sommergress nær vann, mens bratte åser danner grensen til det som kan være en fjord i bakgrunnen. Det er en fredelig scene og en rettferdig fremstilling av Folkvangr, det himmelske feltet for de som døde i kamp. Disse ble sendt til Valhalla), som Freya hersker over. Du kan også skissere omrissene av mytiske silhuetter som en drage til venstre og et annet ukjent dyr til høyre. Hjulene har et nesten keltisk mønster innskrevet på dem. Noe som øker magien og skaper en ideell setting for gudinnen til skjønnhet, fruktbarhet, sex og krig for å slappe av.