Menu

Ukens superspor: Twin Spin Megaways

Premier på opptil 38.000 x innsats er hovedattraksjonen i Twin Spin Megaways-spilleautomaten, en oppdatert versjon av den originale klassiske Twin Spin fra NetEnt. Denne spennende oppfølgeren kombinerer elementer fra originalen, men gir opp handlingen med en Megaways-spillmotor som tilbyr opptil 117,649 måter å vinne på. Andre høydepunkter inkluderer skredhjul og tvillinghjul som blir med for å vise den samme matchende kombinasjonen av symboler. Utløs Free Spins-funksjonen, og du kan se frem til ubegrensede gratisspinn. Å øke dine vinnermuligheter her er ville multiplikatorer som kan doble eller tredoble prisen. Sjekk ut Twin Spin Megaways på ditt favorittcasino!

Hva gir Megaways i ekstra gevinster

Twin Spin Megaways-spilleautomaten spilles på en 6-hjuls maskin hvor antall aktive Megaways kan nå opp til 117.649. Hvert hjul kan bestå av hvor som helst mellom 2 og 7 symboler på hvert spinn. Jo flere symboler som vises, jo større er antall Megaways aktive. Hvis alle 6 hjulene har maksimalt 7 symboler, har du 117 649 måter å opprette en vinner på det spinnet. Land matching-symboler på 3 eller flere tilstøtende hjul, fra rull 1 for å skape en vinner. Megaways gir med andre ord megagevinster.Ukens superspor: Twin Spin Megaways

Innsatsnivå justerbart så den passer alle

Innsatsnivåene her varierer mellom 10p og £ 200 per spinn. Klikk på myntene under hjulene og sett nivået ditt. Du kan kjøre mellom 10 og 1000 autospins hvis nødvendig. Klikk på de avanserte innstillingene for å angi gevinst og stopp tap. Du kan også avslutte autospill når du utløser gratisspinn. Det er også en turbo-spinn-modus tilgjengelig. Twin Spin Megaways RTP er 96,04%, som er omtrent gjennomsnittlig. Vi fant volatiliteten her for å være ganske høy. Det er matchet med den potensielle maksimale gevinsten som utgjør en enorm innsats på 38.000 x per spinn. Lykke til på Megawayen!