Menu

Top 4: pirat-automater

Her er det mange piratspilleautomater tilgjengelig, og vi har funnet fram våre favoritter. Skip o-hoi.

Hooks Heroes

Denne spilleautomaten er et mesterverk fra den ledende leverandøren NetEnt. Når du lanserer den, vil du bli ønsket velkommen til en spilleautomat med unik grafikk, jevn overgang, fengslende lydspor og engasjerende spill. Sjøbanditternes lydspor bringer pirataspektet, og dette er enda en kamp for å finne om det å være på Captain’s Hook-mannskap er mer givende enn å være på Peter Pan’s mannskap. Spilleautomaten tar spilleren med til et eventyr på åpent hav der du må rekruttere et mannskap med pirater for å ha en over Peter Pan. Noen av rekruttene som du kommer over inkluderer: Speccy, Patchy, Voodoo og Goofy. For hver vellykket rekrutt vil du bli tildelt forskjellige priser, avhengig av rekruttens verdi.Top 4: pirat-automater

Pirates Charm

Pirates Charm er et hjernebarn utviklet av Quickspin. Du ønskes velkommen til et spill utstyrt med grafikk og lydspor av topp kvalitet for å drive deg inn i øyeblikket. Spillet tar deg med på en reise på åpent hav mens du søker etter de gyldne sjarmene med krefter for å transformere dine gevinster når de vises på hjulene. Enhver sjarm du lander på en runde med spinn, vil få deg tildelt respins. Wild-symboler og scattere vil også være tilgjengelige, og når du lander på minst tre scattere i samme spinn, vil du utløse 10 gratisspinn.

Ghost Pirates

Pirates Ghost er et annet spilleautomat fra NetEnt. Og som du kan forvente, er dette en annen topp feilfri spilleautomat fra industriledere. Grafikken er førsteklasses komplimentert med avslappende og skummel bakgrunnsmusikk. Dette spillet tar deg til en plyndring på andre skip for å stjele rikdom. Tålmodighet er nøkkelen her når du prøver å ikke skremme fiender. Spillet er forskjellig fra andre populære spilleautomater, siden du vil spille med vinnemetoder i motsetning til vinnelinjer.

Boom Pirates

Boom Pirates fra Microgaming er et produkt av et av utviklerens uavhengige studioer, Foxium. Spilleautomaten med pirattema har rangert høyt og er ganske forskjellig fra andre. Spilleautomaten har presentert grafikken i en tegneserilignende stil, og atmosfæren har blitt bedre av det optimistiske lydsporet. Denne spilleautomaten er den første av Wonderways-serien som blir opprettet for å matche / rivalisere Megaways-spilleautomater.