Menu

Pragmatic Play fortsetter Brodway-samarbeid

Pragmatic Play, en ledende innholdsleverandør til spillindustrien, har styrket båndet til Broadway Gaming etter å ha tatt sine spilleautomater live med operatøren. Broadway Gaming, operatør av et av de største britiske bingonettverkene. Pragmatic vil tilby kunder på alle fem av bingosidene, inkludert flaggskipmerket “Butlers Bingo”, i Pragmatic Play’s imponerende utvalg av spilleautomater.Pragmatic Play fortsetter Brodway-samarbeid

Brodway gaming ser potensialet

For å øke potensialet for kryssalg, vil Broadway Gaming sine merker også tilby Pragmatic Play minispill i deres lobbyer på nettstedet. Noen av spillene som spillerne snart vil se på operatørens merkevare nettsteder inkluderer det prisbelønte Wolf Gold. Og vellykkede hits som Big Bass Bonanza og Chilli Heat, samt nyere utgivelser som Pyramid King. Bortsett fra spilleautomater, vil Broadway Gaming også ha tilgang til leverandørens Drops and Wins-salgsfremmende verktøy, tilgjengelig via Pragmatic Play Enhance, samt Pragmatic Replay-funksjonen. Bhotesh Maheshwari, konserndirektør for kommersiell strategi og operasjoner i Pragmatic Play, sa: “Vårt bingoutvalg er allerede live med Broadway Gaming. Og vi er glade for å ta denne avtalen videre, nå også med spilleautomater”

Bakgrunnen for samarbeidet forklart

“Denne avtalen er nok et eksempel på at vår flerprodukt-tilnærming bærer frukt. Og vi ser frem til å nyte et langt og velstående forhold sammen.” sier David Butler, administrerende direktør i Broadway Gaming.
“Vi har allerede fått et sterkt samarbeid med Pragmatic Play etter å ha tatt leverandørens vellykkede bingo-tilbud. Og det var fornuftig for oss å utvide vårt produktsortiment til å omfatte spilleautomater.
“Å ta så godt ansett innhold på tvers av våre merkevarer er viktig for oss. Og vi gleder oss til å se hvordan spillerne våre reagerer”. Pragmatic Play produserer for øyeblikket opptil fem nye spilleautomat-titler i måneden. Mens de også leverer Live Casino, Bingo og Virtual Sports-spill som en del av multiprodukt porteføljen, tilgjengelig via en enkelt API.