Menu

Play`n Go slipper første spill i Mars

The Green Knight heter spillet og er en fortsettelse på serien basert på legenden om Kong Arthur. Det første spillet het Lord Merlin & The Lady of the Lake og fokuserte på Merlin. Denne gangen er det historien om Gawain og Den Grønne Ridderen. Play`n Go har suksessfullt fortalt historiene til de mer perifere karakterene i den berømte legenden.Play`n Go slipper første spill i Mars

The Green Knight- Fakta

Spillet har 5 hjul og 8 gevinstlinjer med en RTP på 96.27%. Spillet gir deg mulighet til å potensielt vinne 10.000 x innsatsen din. Spillet har høy volatilitet. Symbolene er i tråd med tema som er riddere og legender. Du vil finne den Grønne Ridderen som Scattersymbol. 3 eller flere gir deg 5 free spins. Skjoldet kan dukke opp som en multiplier wild på hvilket som helst snurr. Verdiene på multiplier er som følger: X2, X5, X10, X25, og X100. Dette betyr i praksis at om denne Wild`en erstatter et symbol vil du få gevinsten ganget med multiplikatoren.

Hva synes vi om The Green Knight?

Her er det mye herlig animasjon, musikk og bonuser! Å gi spillet et godt plot og en skikkelig historie gjør det bare bedre. Vi liker bonusrundene som kan gi en heftig utslag på saldoen. Du vil finne to grnne riddere. Den ene gir deg free spins mens den andre gir deg ekstra multiplikator wilds under free spins. 2 eller flere av den spesielle grønne ridderen i free spins modus vil utløse dette.

Play`n Go imponerer igjen

Vi har sett mye bra i det siste fra Play`n Go. Det er ikke rart de nå har fått mulighet til å levere spill i Buenos Aires som en av de første. Vi lar oss imponere veldig av det nyeste tilskuddet i Play`n Go familien og ønsker alle lykke til med The Green Knight!