Menu

Nye eventyr med Lara Jones Cleopatra

Den etterlengtede oppfølgeren til den suksessfulle Lara Jones er Cleopatra har blitt gjort tilgjengelig av Spearhead Studios, spillutvikler i EveryMatrix Group. Den nye tittelen med høy volatilitet kan gi gevinster opp til massive 17.000 ganger. Lara Jones er Cleopatra II setter sin handling inne i graven til den berømte egyptiske dronningen, Cleopatra. Lara Jones er frisk fra sine eventyr i den svært vellykkede forgjengeren. Og er på vei for å jakte på skattene som er begravet i dronningens grav.Nye eventyr med Lara Jones Cleopatra

Et spill med høy volatilitet

Lara Jones er Cleopatra II er en høy volatilitet, 5 × 3 videospor med ti gevinstlinjer og gir en Return to Player (RTP) på 96,10%. Basisspillet tilbyr Cleopatra Cascade Spins der alle vinnende symboler holder seg, og re-spins fortsetter til gevinsten ikke lenger kan forbedres. Når du når gratisspinn funksjonen, der alle wilds blir klissete, kan spillerne velge mellom standard eller høy volatilitets alternativer.

Kevin Corti, spillutviklings direktør i Spearhead, sier: “Jeg er nok en gang ekstremt stolt av det teamet vårt har oppnådd med dette spillet. Tema er ekstremt engasjerende, hjertearbeidet er utvilsomt fantastisk, og lyden fanger spillernes oppmerksomhet. Cleopatra Cascade-basefunksjonen kan være veldig givende for spillerne, og de to volatilitetsalternativene gir dem muligheten til å oppsøke den bonusfunksjonen de mest ønsker.”

Spenning på alle mobile enheter

Spillet, som ble utviklet ved hjelp av Spearhead Studios egenutviklede teknologi og verktøy for spillutvikling. Det er optimalisert for mobilspilling og er veldig responsivt på tvers av enheter. Brukergrensesnittet reagerer flytende på enheten og retningen, og filstørrelsen er best i klassen for spill av førsteklasses kvalitet av denne typen. Den er tilgjengelig i et bredt spekter av valutaer og språk og er sertifisert for alle større jurisdiksjoner. Tidligere denne måneden kunngjør Spearhead Studios sin sertifiserte sertifisering for det kroatiske markedet. Og bringer de totale tilgjengelige markedene til 12. Lykke til!