Menu

Nå kan du også satse på eSport

Siden 2020 har det skjedd en dynamisk endring i sportsbetting-sektoren med mer fokus på e-sport. Flere tilbringer tid hjemme, og som sådan er det mer fokus på online aktiviteter. Den globale pandemien betydde sosial distansering, tvungen nedleggelse av mange landbaserte casinoer og en pause i alle fysiske aktiviteter.

Med teknologi og eSports var COVID-19-pandemien bare et mindre problem, med online spill og eSports fortsatte. Dermed hadde profesjonelle spillere fortsatt muligheten til å delta i konkurransedyktige spillturneringer praktisk talt i stedet for personlig. Et nytt år og e-sports spillmuligheter Den globale pandemien lyste et lys over eSports og de mange spillmulighetene som fulgte med den.Nå kan du også satse på eSport

2020 banet veien

2020 Ledet til ukonvensjonelt spill og forretningsforhold, for å si det mildt. For eSports-industrien måtte live esports-turneringer gjøre en nytenking, og topp eSports-spillselskaper som Rektglobal måtte finne andre måter å være vert for mega-turneringer på. Som sådan øker eSports, og mange liker å e-sports-gambling. Topp sportsbettingsider bringer sakte men sikkert inn flere eSports-spillalternativer. Noen har allerede et bredt utvalg av eSports-spillalternativer, inkludert alle de beste og mest populære eSports-alternativene.

Hva kan jeg satse på?

Spillere kan satse på alle tilgjengelige turneringer sentrert rundt de forskjellige aspektene av spillene, inkludert mål i spillet.

Mest populære spill

  • Call of Duty
  • Valorant
  • Counter Strike
  • Dota 2
  • League of Legends

ESports-publikummet fortsetter å vokse

Esports vokser i popularitet blant publikum til denne digitale spillopplevelsen som vokser om dagen. I 2019 nådde eSports det årlige inntektsmerket på 1 milliard dollar og fortsetter å øke inntektene derfra. En av de største fordelene med eSports, som vist i 2020, er at til tross for begrensninger og kanselleringer av personlige turneringer, er det fortsatt muligheten til å fortsette og underholde massene. Som showbiz-ordtaket sier “Showet må fortsette” og med eSports gjør det alltid uavhengig av lockdown-restriksjoner, sosial distansering eller andre restriktive tiltak. Hvis det er internett tilgjengelig og en datamaskin tilgjengelig kan profesjonelle spillere komme inn i spillet, og dine bets kan rulle inn.