Menu

Lei snøen? Ta en tur til Sahara

Ørkenen er et sted hvor mange fortellinger er satt, bare tenk på verdensberømte Aladdin eller Sindbad. Desert kan representere noe farlig, men i verdenen av online spilleautomater er det et godt sted å prøve lykken! Det er dusinvis av spilleautomater hensatt i ørkenlandskap. Og de er veldig varierte, så du vil helt sikkert ikke kjede deg mens du utforsker dette temaet. Ta en tur langs den største ørkenen i verden, den berømte Sahara. Reis sammen med de arabiske nomadene. Bli med eventyrerne sammen med kamelene på vei til frodige oaser. Hvis dette ikke er nok, kan du flytte til Australia og utforske dyrelivet hvor de også har store ørkener.

Uansett hvilken ørken du reiser rundt, kommer du til å se noen sandlandskap som spilleautomatsymboler sammen med ensomme ørkenreisende og eventyrere. Se etter Scatter og wilds symboler for å multiplisere gevinstene dine. Sett bort langrennsskia og ta fram Keffiyehen!Lei snøen? Ta en tur til Sahara

Desert Kingdom: RTG

Desert Kingdom er et spilleautomat, utviklet av RTG, som har alle funksjoner spillere som setter pris på spill av høy kvalitet. Det er en 5-hjuls, 25-gevinstlinje som inneholder forskjellige symboler knyttet til ørkenen. Se opp for øgler, ørkenrev, falk, og hauk. Alle hjelper deg med å lage vinnende kombinasjoner. Solsikkeikonet fungerer som wild symbolet og spredningen er representert av Desert Kingdom-logoen. Hvis du lander 3 scattere på hjul 1, 3 og 5, utløses en bonusrunde, og avhengig av symbolene vil du bli bedt om å velge, vil du bli tildelt et visst antall gratis spinn.

Sahara’s Secret

Sahara’s Secret er et klassisk spilleautomat gitt ut av Microgaming som har tre hjul og og en enkelt gevinstlinje. Spillere kan satse en eller to mynter per spinn. Den høyeste jackpoten som kan vinnes er 3000 mynter når du satser maksimalt og 1000 mynter hvis du satser en mynt. Sahara’s Secret-symbolet brukes som et wild-symbol. Og når du får tre av disse symbolene på gevinstlinjen, treffer du jackpotten. Dette underholdende spilleautomaten er enkelt å spille. Sahara’s Secrets er spesielt godt egnet for nybegynnere som liker rask spill.