Menu

Kindred Group først ute igjen

Kindred Group har blitt den første bransjeoperatøren som publiserer hvilken andel av inntektene stammer fra problemspill. Operatøren rapporterer en andel på 4% av brutto gevinst inntektene fra høyrisikospillere i 4. kvartal 2020. Kunngjøringen kommer blant operatørens forsøk på å bidra til en faktabasert dialog om skadelig pengespill. Og Kindred som tidligere avslørte ambisjoner om å ha null prosent av inntektene fra skadelig pengespill innen 2023.

Figuren ble publisert sammen med en forbedringseffekt på 76% etter inngrep. Dette blir målestokk som er en måling av effektiviteten i operatørens innsats for å hjelpe berørte kunder. De vil fange spillere før de mister eller kan gjenvinne kontrollen over sitt spill. Kindred sa at omtrent 98% av spillerne på plattformene spiller ansvarlig, og legger til at slike tall om skadelig spill-inntekt vil oppdateres.Kindred Group først ute igjen

Uttalelse fra Hernrik Tjärnström

“Vår ambisjon er at null prosent av vår andel av inntektene skal komme fra skadelig pengespill, som vi har jobbet mot i flere år,” sa Kindred Group-sjef Henrik Tjärnström. Kindreds plan om å oppnå ambisjonen om null prosent innebærer økt presisjon når man skal identifisere skadelig pengespill, forbedrede støtteverktøy for å oppmuntre spillere mot sunnere gambling og tydeligere kommunikasjon med spillere.

“Å redusere skadelig pengespill i samfunnet er en langsiktig prosess som krever en faktabasert, åpen og konstruktiv dialog, ikke minst med beslutningstakere,” la Tjärnström til. “Vi ønsker å bidra til det. “Det viktigste beslutningstakere kan gjøre akkurat nå er å redusere flyreisen til ikke-lisensierte spilloperatører, som ikke gir spillere noen sikkerhetstiltak overhodet. Den såkalte kanaliseringen må øke.”

Målet er 0% profitt av problemspill innen 2023

Kindred er viet til å skape langsiktig bærekraftig vekst og lønnsomhet ved å tilby kundene en trygg og underholdende spillopplevelse. For å oppnå dette setter vi stort fokus på å forstå og fremme tryggere casino spill. Med sikte på å forhindre skadelig gambling på vår plattform. Deres ambisjon er at null prosent av inntektene fra plattformen vår er generert fra skadelig pengespill innen 2023.