Menu

Hiv deg på Yggdrasil’s Vinterkampanje i siste liten

Denne kampanjen, som vi kan love du ikke vil gå glipp av stenger nemlig på selveste valentinsdagen. Ikke at det er noe stort for de fleste nordmenn, men det er om en uke og kampanjen er over 14 Februar. Med denne lukrative kampanjen fordeler Yggdrasil hele 80.000 euro blant spilleautomatene. Premiepengene deles ut til 14. februar. Hva er nødvendig for å delta? Det har kanskje aldri vært enklere å delta i en gambling-kampanje, for på Yggdrasil er det nok å bruke de riktige spilleautomatene. Tilfeldig kan hver spiller når som helst få en ekstra premie fra premiepotten på 80 000 euro. Dette er en fin ekstra motivasjon for å dra nytte av de fremragende spilleautomatene fra Yggdrasil. For spillefans som kanskje ikke engang har en konto kan du finne et flott nytt casino hos oss i dag, og du kan delta!Hiv deg på Yggdrasil’s Vinterkampanje i siste liten

Yggdrasil skuffer aldri

Etter å ha fått erfaring med spillene til Yggdrasil, er vinterkampanjen akkurat den rette muligheten vi kan hygge oss med. Det er ikke ofte en spilleautomatprodusent tilbyr 80.000 euro ekstra i premiepenger. Spesielt med spillene fra Yggdrasil er utbetalingsprosentene veldig høye. Det alltid er mulig å lage attraktive premier selv uten vinterkampanjer. Men med de ekstra premiepengene trenger du litt mindre flaks for å få en usedvanlig stor gevinst. Selv om det ikke skulle være nok for ekstra premiepenger, forblir moroa i spillet fortsatt. Sporene fra Yggdrasil har jevnlig forårsaket en sensasjon de siste årene med sine innovative funksjoner og spektakulære spillglede.

Hvilke spilleautomater kvalifiserer for deltakelse i vinterkampanjen?

“Varme opp vinteren”? Det er det avgjørende spørsmålet, som vi selvfølgelig ikke vil la være ubesvarte. Følgende spill gir spillerne muligheten til å vinne en heftig tilleggspremie de to første ukene i februar: Pirates 2, Frost Queen, Vikings Go Bezerk, Hades, Multifly!, Holmes, Syncronite, Valley of the Gods og Valley of the Gods 2 Es Det er typisk for Yggdrasil at nettopp disse spillene er valgt. Hvilke vi får de siste 2 ukene får forbli en overraskelse.