Menu

Furore i pokerverden: Vanessa Kade i kontrovers

Den kanadiske Twitch-streameren Vanessa Kade har skapt overskrifter i pokermiljøet de siste ukene. Den lidenskapelige pokerspilleren tok førsteplassen i PokerStars Sunday Millions på tirsdag forrige uke. Noe som ga henne et overskudd på USD 1,5 millioner.

Vanessa Kade var en populær streamer på Twitch.TV og et tilknyttet selskap av GGPoker. Et av de raskest voksende pokerrommene i verden. Å vinne Sunday Millions var hennes største prestasjon så langt. Men i desember i fjor gjorde hun seg bemerket med sin kritikk av GGPoker. Fordi online pokerleverandøren hadde signert Dan Bilzerian som en merkevareambassadør. Kade forklarte at Bilzerian i utgangspunktet legemliggjorde alt som pokerrom på nettet slet med.Furore i pokerverden: Vanessa Kade i kontrovers

Temperaturen stiger for Blizerian

Kranglene begynte å eskalere da Kade erklærte at dette var et stort skritt bakover i pokerverdenen. Til dette hadde Bilzerian dette å si på twitter: Kjeften, bitch, ingen vet hvem du er.

Denne verbale avsporingen falt ikke i god jord hos fansen. En bruker twitret at han kanskje hadde et kompleks fordi han var så respektløs mot kvinner. Den engelske pokerproffen James McGeorge holdt ikke tilbake. Han beskrev Bilzerian som en “tankeløs analfabeter” som ikke en gang var verdt å bli angrepet av.

#metoo også i pokerlandskapet

Men i forrige uke, mer enn tre måneder etter nevnte hendelse, tok GGPoker kontakt. De sa opp partnerkontrakten med Kade for brudd på vilkårene i kontrakten. Blant annet nekter GGPoker å bli kalt “kvinnehat”, het det i meldingen til Kade. Noen dager senere skulle kritikken av GGPoker ha blitt glemt. Kanskje fordi American Cardroom (ACR) kunngjorde at pokerrommet hadde utvidet reglen for sine ansatte. Vanessa Kade vil jobbe som merkevareambassadør for ACR i fremtiden.

Fortsett å lese spilleautomater.info for flere spennende nyheter!