Menu

Er du klar for Super Circus

Super Circus er et flott spilleautomat, med mer enn fristende grafikk å tilby. Dette Greentube-spillet er svært ustabilt og har en RTP-rate på 95,17%. Dessuten kommer den med 5 hjul og 3 rader, og 20 måter å vinne på. I tillegg til disse funksjonene har du Wilds, Scatters, Free Games samt en Tiger Spins-funksjon. Super Circus er med andre ord en spilleautomat som har mye å tilby. Dagens spill med andre ord!

Spill og premier på Super Circus

Satsingsområdet for Super Circus er satt mellom EUR 0,20 og EUR 200. Du bestemmer imidlertid hvor mye du satser hver økt. Hvis du er heldig nok, vil du kunne få toppgevinsten i spillet som er 1000 x din innsats. Men du må begynne med det første ved å få 3 identiske symboler i en kombinasjon for å vinne. Jo flere symboler du har i en kombinasjon, jo bedre blir premiene dine. Husk ikke alle symboler er vanlige, så du vil være interessert i noen interessante funksjoner.Er du klar for Super Circus

Super Circus ’spilleautomat

Til tross for at dette spillet er et sirkus-tema spill, ser du noen kjente symboler på hjulene. Men de er ikke alene, da du ser symboler som er inspirert av temaet. Så du ser sjonglering, sirkuskanoner og mer sirkusrelatert. Wild for eksempel. Disse vises bare på hjul 2, 3 og 4, og de kan hjelpe deg ved å erstatte de vanlige symbolene i en kombinasjon. Det eneste symbolet det ikke kan erstatte, er Scatter-symbolet. Når 3 eller flere Scatters lander på hjulene, kan du forvente 10 gratis spill. Wilds blir utvidende under denne funksjonen. Dette skjer når 2 eller flere Wilds vises på tilstøtende hjul, og det resulterer i en gigantisk Wild.

Et fyrverkeri av tema og design

Som du sikkert kan gjette fra tittelen, er temaet du velger for dette sporet et Circus. Alle symbolene er godt utformet, i likhet med hjulene og bakgrunnen for spillet. En annen ting å nevne om denne spilleautomaten med ekte penger er at den er tilgjengelig for dere som liker dem på mobile enheter. Lykke til!