Menu

Denne spilleautomaten utfordrer virkelig skjebnen

Madame Destiny er et spilleautomat fra Pragmatic Play som handler om fremtiden. Hvilken fremtid? Fremtiden til spilleren, selvfølgelig! Den vakre spåmannen vises i riktig atmosfære med en krystallkule, sint ugle, svart katt og noe annet pent tilbehør. Madame Destiny-spillet er et utrolig enkelt spilleautomat som vil glede spillfans. Det tar ikke lange regler å ha det gøy. Den fargerike spilleautomaten tilbyr et attraktivt utbetalingsforhold, og takket være den høye volatiliteten er det muligheten for å gjøre veldig høy fortjeneste med riktig hell. vi så på Madame Destiny i detalj og gjorde en stor slots test. I denne rapporten vil vi forklare i detalj hvordan sporet fungerer og hvorfor vi hadde det veldig gøy å teste det.Denne spilleautomaten utfordrer virkelig skjebnen

Møt din skjebnemed Madame Destiny

Midt i en dyster skog, i en spøkelsesaktig atmosfære, avslører Madame Destiny sin skjebne for de besøkende. Hvis ting går bra, gir spåmannen spilleren et overskudd som tilsvarer 1500 ganger innsatsen. Maksimal seier er unntaket, men ikke helt urealistisk. Utbetalingsgraden er 96,5 prosent. Dette er en god verdi for en moderne spilleautomat.

Du bør imidlertid vite at volatiliteten er høy. Hva betyr det i praksis? Det er få overskudd, men de er høye. I det minste er det grunnleggende mønsteret etter at gevinstene på Madame Destiny-sporet er fordelt. For spillfans som ønsker å vinne en liten gevinst i hver runde, er kanskje ikke spillet fra Pragmatic Play førstevalget. Men for de ekte formuevierne er Madame Destiny akkurat den rette spåmannen.

Perfekt for nybegynnere

Det er ti gevinstlinjer som blir evaluert etter hver runde. Jo flere symboler det er i en gevinstlinje, jo høyere gevinst. Avhengig av symbolet, må det være to eller tre identiske symboler for å vinne i det hele tatt. Hvis du vil finne ut mer om detaljene og gevinstbeløpet, bør du ta en titt på det innebygde betalingstabellen. Dette anbefales for nybegynnere som spiller Destiny-spilleautomaten fra Pragmatic Play for første gang. Lydsporet avrunder atmosfæren skapt av den dystre grafikken. Herlig spenning for hvert snurr. Hva vil skjebnen deg?