Menu

Advarsel: Sty unna The Amazing Money Machine

Som regel skryter vi masse i våre nyheter. I dag har vi rynkede øyenbryn derimot. Hvorfor? Fordi vi skulle anmelde The Amazing Money Machine. La oss først ta det praktiske bak dette spektakkelet av en spilleautomat. The Amazing Money Machine er en 5-hjuls videoslot med 10 gevinstlinjer. Den leveres med en RTP på 96%, høy volatilitet og en maksimal gevinst på 5000 ganger innsatsen din. So far so good.

Disse tallene er veldig like mange av sporene som Pragmatic Play har gitt ut for sent, men med bare 10 gevinstlinjer har denne maskinen mindre enn de. 5000 ganger er innsatsen din selvfølgelig en anstendig nok mengde og god nok til å få oss interessert i å spille en svært ustabil spilleautomat som The Amazing Money Machine.Advarsel: Sty unna The Amazing Money Machine

Hva gjør spilleautomaten så dårlig?

Førsteinntrykket av den fantastiske pengemaskinen er at dette sporet har litt Steampunk-følelse. Det første vi la merke til var de 4 jackpottene på toppen av sporet. Med den store som betalte ut 5000 ganger innsatsen din, som selvfølgelig er det maksimale vinn beløp som kan oppnås. I teorien iallefall, hvis du gidder å spinne deg til en seier. Lydsporet er utrolig irriterende, og kan heldigvis slås av.

The Amazing Money Machine kommer også med en Hold and Spin-funksjon. Og en rekke myntfunksjoner som kan utløses, så vel som jackpottene som vi nevnte ovenfor. Men ærlig talt faller det bare litt flatt. Vi synes ikke grafikken er noe spesielt, og heller ikke animasjonene, musikken eller lydeffektene. Visst at jackpoten er fin, men sjansene for å vinne den som betyr noe er selvfølgelig ikke så høye. Legg til det faktum at det ikke er noen gratisspinnrunde. Dette er et spor som vi personlig kommer til å gi en glipp. Sjekk heller ut den hærlige spilleautomaten Koi Princess eller interactive Eggomatic.